Verkoop

Kenger Meubelen houdt zich niet alleen bezig met het verkopen van interieurs, maar verdiept zich steeds vaker in nieuwe ideeën en klantgerichte oplossingen. Deze nieuwe oplossingen hebben een grote dosis inspiratie nodig. Ontwerper Fatih Kenger laat zich graag inspireren door andere mensen en door nieuwe informatie.

Ook bezoeken wij regelmatig grote beurzen zoals in Keulen en Milaan. De kunst is een combinatie te vinden die smaak, stijl, vormgeving en afwerking bij elkaar brengt in een nieuw en fris meubel. Alleen de allerbeste “ingrediënten” vormen een meubel tot een gewild product dat ook goed verkoopbaar is. Tegenwoordig verkoopt Kenger niet alleen meubels, maar ook kennis en ontwerpen uit eigen fabriek.

Perspectiefschets op afspraak
Na een eerste telefonisch contact of een eerste mail, waarin u uw wensen en eventueel alvast wat maten doorgeeft, maken we samen een afspraak. Tijdens deze afspraak adviseren wij u kosteloos over gerichte oplossingen die Kenger kan bieden. In dit gesprek worden er ter plekke schetsen gemaakt van hetgeen dat u omschrijft, aangevuld met onze ideeën.

Maatwerk, gecombineerd met een grote dosis kennis en ervaring, zorgt voor een fraai ontwerp en gewilde producten.

Showroom
Onze producten zijn op deze website te zien op de producten pagina, maar u kunt ze natuurlijk ook komen bekijken en ‘voelen’ in onze showroom aan de Bredevoortsestraatweg 25-A in Aalten.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie of om uw eigen Perspectiefschets te laten maken door Kenger.

Alles voor een tevreden klant!Producten page, but you can also visit us to see and ‘feel’ the designs in our showroom at Bredevoortsestraatweg 25-A, Aalten (The Netherlands). We welcome you with good advice and a delicious cup of coffee.

Please call, or send us an email for more information or for your very own Perspective Sketch by Kenger Design.

All for a satisfied customer!

Producten pagina aber Sie können natürlich gerne in unsere Ausstellung an der Bredevoortsestraatweg 25-A in Aalten vorbeikommen.

Rufen Sie uns an oder senden Sie uns eine Email für weitere  Informationen oder für einer Perspektiven Skizze.

Alles für unsere zufriedene Kunden.