Proef het comfort van maatwerk

Maatwerk in meubelland is niet alleen een tafel leveren die een maatje groter of kleiner is. Maatwerk is erg breed, althans dat vinden wij, bij Kenger Meubelen. Onder maatwerk verstaan wij: vakwerk passend bij uw wensen, passend in uw ruimte en rekening houdend met úw behoefte aan bergruimte of uw apparatuur. Dit alles aangevuld met goed advies en excellente service, dat verstaan wij onder maatwerk.

Kenger Meubelen maakt uw meubel exclusief op basis van uw voorkeuren. Binnen enkele minuten maken wij samen met u een schets, op basis van uw wensen. Naar aanleiding van een goed adviesgesprek, wordt uw droommeubel in onze eigen meubelmakerij vervaardigd. Zo bereikt u de kortste weg en de beste kwaliteit naar een exclusief interieur, waar u jaren van zult genieten.

Doordat uw meubel geheel op maat gemaakt wordt, kunnen wij bijvoorbeeld rekening houden met de apparatuur die u in uw kast wilt plaatsen. Ook kunnen wij rekening houden met de ruimte waarin het meubel geplaatst moet worden. Vrijwel alle details kunt u aangeven, zodat wij dat gene dat ú belangrijk vindt in uw meubel kunnen verwerken en daarmee uw meubel of interieur op maat kunnen maken.

Bij maatwerk is onze eigen meubelmakerij onmisbaar. Geen enkele externe meubelmakerij kan aan deze combinatie tippen. Zo houden wij de lijnen en levertijden kort, kunnen meteen inspringen in wijzigingen en u als klant uitnodigen om tijdens de productie de voortgang te bekijken.

Kortom wij doen er alles aan om uw maatwens tot een topproduct te maken. Bij Kenger is dit niet meer dan normaal.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie of om uw eigen Perspectiefschets te laten maken door Kenger. Maak een vrijblijvende afspraak met Kenger, waar u ook terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie en advies op máát!