Kasten

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Massief eiken kasten
• Massief eiken tafels
• Meubelen op maat Projectmeubelen
• Badkamer meubelen
• Keukens
• LED Tv Lift meubelen - LCD LED Tv- Lift

Kenger werkt hoofdzakelijk met massieve en eerlijke houtsoorten zoals: eiken, beuken, kersen, noten & wengé.

Maatwerk:

Binnen enkele minuten maken wij samen met u een schets op basis van uw wensen. Naar aanleiding van een goed adviesgesprek, wordt uw droommeubel in eigen meubelmakerij vervaardigd. Zo bereikt u de kortste weg, beste kwaliteit en een exclusief interieur waar u jaren van zult genieten.

Een inrichting van Kenger laat veel positiefs over zich zeggen en wordt herkend aan de ‘kloppende vormen’. Vooral details zoals "waterval effect" (het doorlopen van houtnerftekeningen) zijn populair in ontwerpen van Fatih Kenger. ‘Zwevende meubelen’ zorgen voor meer vloeroppervlakte en ruimtelijk effect, doordat deze meubelen ‘hangen’. Een energiebesparende ledlijn benadrukt het zweefeffect nog eens extra bij deze meubelen. Maatwerk, gecombineerd met een grote dosis kennis en ervaring zorgt voor een fraai ontwerp en gewilde producten.

Dus voor iedere meubelwens, of het nu gaat om kasten, tafels, badkamermeubels, of complete keukens, Kenger Meubelen heeft een passende oplossing. Hierbij spelen kwaliteit, gedegen advies en de fraaie ontwerpen van Fatih Kenger de hoofdrol.

Onze producten zijn op deze website te zien onder het knopje ‘foto's’, maar u kunt onze ontwerpen natuurlijk ook komen bekijken in onze prachtige showroom aan de Bredevoortsestraatweg 25-A in Aalten, waar u ook terecht kunt voor goed advies en/of een offerte.